ZEILEN OP ‘T VOSSENHOL

Wij zijn trots op het hoge zeilniveau van onze instructeurs: onze schippers. Om dat te bereiken en te handhaven blijven we trainen. We organiseren regelmatig onderlinge wedstrijden en oefenparcoursen. Onze passie voor zeilen en de jarenlange ervaring met zeilinstructie geven, hebben geleid tot een eigen instructieprogramma met een eigen theorieboek en natuurlijk verschillende typen Vossenholdiploma’s.

Onze zeilvloot bestaat uit twaalf Zestienkwadraten. Deze verkeren in topconditie en worden gedurende het seizoen door schippers en deelnemers, die wij kampers noemen, onderhouden. Onze vloot is immers ons visitekaartje. Daarom zorgen wij ervoor dat de boten altijd netjes in de box liggen. Ook hechten we veel belang aan de watersportetiquette en uniformiteit bij het zeilen. Dit leer je ook als kamper. Lees hier meer over onze zeilboten.

De staf bestaat uit schippers, mamsen en papsen. Schippers zijn verantwoordelijk voor alles wat met zeilen te maken heeft. Mamsen en papsen regelen alles aan de wal. Natuurlijk staat daarbij voorop dat de deelnemers – wij noemen ze kampers – een onvergetelijke vakantie krijgen. Veel stafleden zijn zelf ooit kamper geweest en weten dus precies wat ’t Vossenhol zo bijzonder maakt. Het uitdragen van die unieke Vossenholsfeer kost hen dan ook geen enkele moeite!

Klaar voor het seizoen?

Schrijf je nu in voor een toffe zeilweek bij Zeilschool 't Vossenhol!