mindervalidenweek 21+

De Mindervaliden zeilweek (M10) is bedoeld voor mensen vanaf 21 jaar met een lichamelijke beperking die een sportieve & gezellige week mee willen maken.

Inschrijven
KALENDER
Een week zeilen bij 't Vossenhol is de beste week van het jaar. Ik heb er vrienden gemaakt voor het leven.Jasper David Smit (40)
Image
 • ZEILEN

  Zeilen met een lichamelijke beperking, dat is de Mindervalidenweek op 't Vossenhol. En zeilen zullen we! Het gevoel van wind door je haren en al het water om je heen is heerlijk. Tijdens de week zeilen we elke dag en proberen we zoveel mogelijk op het water te zijn. We kunnen een dagtocht zeilen, of samen lunchen op ‘t Vossenhol. Elke dag zit je met andere mensen aan boord.

 • FACILITEITEN

  Basisvoorzieningen als speciale douches en toiletten zijn aanwezig. Voor de week maken we het hele gebouw rolstoelvriendelijk en plaatsen we een takel op de steiger om iedereen die dat niet zelf kan in de boot te helpen. Aan boord maken we voor wie dat nodig heeft een persoonlijke voorziening: een stoeltje op maat, kussens mee, etc. Hierbij kijken we naar jouw wensen en behoeften.

 • PLEZIER

  Door de bijzondere samenwerking tussen gasten en staf, ontstaat er altijd die unieke Vossenholsfeer. Als Vossenhollers weten we dat dit een bijzondere week is voor onze gasten. Maar deze week is net als al onze zeilkampen: eentje boordevol gezelligheid en activiteiten samen!

 • PRAKTISCH

  Iedereen blijft de hele week op ’t Vossenhol slapen, net als de staf. De Mindervalidenweek begint op zondag om 16:00 uur en eindigt op zaterdagmiddag om 14:00 uur. Lees hier wat je allemaal mee moet nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Mindervalidencommissie via m10@vossenhol.nlwelke hulp kunnen wij je bieden?

Tijdens een week zijn er enkele artsen en verpleegkundigen aanwezig. Het merendeel van de staf is echter geen professioneel hulpverlener, en helpt op basis van enthousiasme en ervaring uit eerdere weken. Wij kunnen je helpen bij het wassen, aankleden, eten, toiletgang, etc. Daarnaast is er ruimte voor (beperkte) aanvullende zorg, afhankelijk van het aantal gasten en staf.

Wij vinden het belangrijk dat gasten beschikken over voldoende kennis en inzicht over hun beperkingen, zodat ze zelf aanwijzingen kunnen geven over de gewenste zorg tijdens de week.

onze mindervalidenweek in 2024


M10
1 sept t/m 7 sept

21-70 jaar
start: zo 1 sept 2024 - 16:00 uur
eind: za 7 sept 2024 - 14:00 uur
INSCHRIJVEN